Doorgaan naar hoofdcontent

Ford stopt na ruim 50 jaar met productie in Saarlouis

AUTOWEEK
Ford stopt na ruim 50 jaar met productie in Saarlouis
Ford bouwt in het Duitse Saarlouis al ruim 50 jaar auto's, maar daar komt in 2025 een einde aan. Dat is vandaag bekendgemaakt, meldt Automobilwoche. Slecht nieuws voor de lokale werknemers, maar goed nieuws voor de fabriek in het Spaanse Valencia.
Lees verder

Xpeng P5 voorlopig niet naar Nederlandse markt
Het rommelt op de Europese afdeling van de Chinese EV-fabrikant XPeng. Het merk laat namelijk weten dat de P5 voorlopig niet meer te reserveren of te leveren is in Europa. Het is nog niet bekend wanneer de P5 wél leverbaar wordt op ons continent.
Lees verder

Mercedes-Benz 500 SL vs. Chevrolet Corvette - Uit de Oude Doos
In de zomer van 1992 zat je er warmpjes (of juist lekker koel) bij in de Mercedes-Benz 500 SL. Was die wat te duur voor je, dan kon je overwegen om eens buiten de Europese merken te kijken. De Chevrolet Corvette Convertible bood concurrentie, al kon je het prijsverschil in diverse opzichten wel merken.
Lees verder

AutoTrack maakt einde aan misleidende 'ex-btw-advertenties'
Misschien kom je wel eens een aantrekkelijk geprijsde auto tegen die uiteindelijk een stuk duurder blijkt te zijn. De btw was nog niet meegerekend in de prijs. AutoTrack wil hier nu korte metten mee maken.
Lees verder

BMW iX M60 - Test
X staat voor SUV, i voor elektrisch en M voor sportief. Het zijn bekende labels bij BMW, maar ze werden nog nooit gecombineerd in één auto. Dat verandert met de iX M60. Krijgt die elektrobeul het M-Logo terecht mee?
Lees verder