donderdag 9 juni 2022

Full option: Dit kost Porsche 911 Turbo S met alle opties aangevinkt!

AUTOFANS
Full option: Dit kost Porsche 911 Turbo S met alle opties aangevinkt!
Taal Nederlands Budgetbewuste kopers bedienen we tegenwoordig op hun wenken met de nieuwe rubriek "optiefans". Wat als geld echter geen probleem is en je derhalve élke optie aanvinkt op een auto? Tijd voor "full option"!
Lees verder

BMW M3 Touring komt eraan: dit weten we al
Taal Nederlands Eind deze maand is het zover: dan trekt BMW het doek van zijn M3 Touring. Daarmee wordt het de eerste keer in de geschiedenis van de M-afdeling dat de über-Dreier een vijfde deur krijgt. Reden genoeg om ernaar uit te kijken, dus wij zetten alvast alles wat we weten op een rijtje.
Lees verder

Gelekt: BMW M2 laat gespierde achterpartij zien
Taal Nederlands Binnen een maandje gaat bij BMW het doek van hun kleinste en misschien wel puurste M-auto, de M2. Kan je zo lang niet wachten, dan ben je blijkbaar niet alleen. Ook autospion Wilco Blok had zin in een voorsmaakje en viste deze foto op van de achterzijde van de nieuwe M2.
Lees verder

Porsche 928 is ideale basis voor restomod, bewijst Nardone Automotive
Taal Nederlands De wereld is aan het restomodden geslagen, en grijpt daarvoor doorgaans terug naar iconische schoonheden. Af en toe durft een enkeling het echter aan om een controversiëler model aan te pakken. Dit is namelijk de Porsche 928 door Nardone Automotive, en het resultaat doet wat ons betreft niet onder voor de gemiddelde E-Type- of 911-conversie.
Lees verder

Rijtest: SsangYong Korando e-Motion (2022)
Taal Nederlands Iedere constructeur moet tegenwoordig aan de stekker, en dat is niet anders voor kleinere spelers als SsangYong. Het heeft dan ook even op zich laten wachten, maar nu is het de Koreanen toch in gelukt om hun eerste EV op poten te zetten. Slaagt deze Korando e-Motion er – ondanks wat zijn naam doet vermoeden – in om de merkwaarden staande te houden?
Lees verder