Doorgaan naar hoofdcontent

Hier worden de meeste snelheidsboetes uitgeschreven

AUTOWEEK
Hier worden de meeste snelheidsboetes uitgeschreven
Benieuwd naar waar in Nederland de meest actieve flitspalen staan en welke trajectcontroles de meeste snelheidsovertredingen registreren? Verzekeringsvergelijker Independer heeft de data van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) geanalyseerd, met interessante resultaten.
Lees verder

VinFast wil vijf dealers in Nederland
VinFast staat in de Europese startblokken, klaar om hier de markt te gaan veroveren. Althans, dat is het plan. Het wil in Europa ruim 50 dealers openen, waarvan er tenminste vijf in Nederland komen.
Lees verder

Fastned wil 1.000 laadstations in 2030
Snellaadbedrijf Fastned heeft de vaart er goed in zitten. Fastned richt zijn pijlen op de toekomst en wil de komende jaren honderden nieuwe laadstations bouwen. In 2030 moet het netwerk van Fastned uit 1.000 snellaadstations bestaan.
Lees verder

'Vijf procent minder verkeer kan structurele files oplossen'
De structurele spitsen zijn weer helemaal terug en het lijkt erop dat we van de rust op de weg tijdens de coronacrisis weinig geleerd hebben. Jorn de Vries van Flitsmeister stelt dat met een klein beetje aanpassing de spitsen alsnog opgelost kunnen worden.
Lees verder

Chevrolet komt met concurrent Ford Mustang Mach-E
Chevrolet komt met een elektrische SUV waarmee het auto's als de Ford Mustang Mach-E het vuur na aan de schenen wil leggen. Op 18 juli trekt het merk het doek van de Blazer EV, een auto waar Chevrolet al een eerste afbeelding digitaal van opdient.
Lees verder