Doorgaan naar hoofdcontent

Hybride Honda Civic e:HEV: vanaf €35.680

AUTOWEEK
Hybride Honda Civic e:HEV: vanaf €35.680
De prijzen van de nieuwe Honda Civic zijn bekend. De tot de komst van de Type-R altijd hybride Civic e:HEV kost minimaal €35.680 en is vanaf 1 juli te bestellen.
Lees verder

BMW komt met 3.0 CSL Hommage
De topman van BMW's M-divisie plaatst een stel foto's op Instagram waar een wel heel bijzonder model op te zien is. Het lijkt te gaan om een in kleine serie te produceren moderne interpretatie van de legendarische 3.0 CSL.
Lees verder

Duitsland draait: tóch voorstander van EU-verbod op brandstofauto
Duitsland gaat het EU-verbod op de verkoop van auto's met een een verbrandingsmotor per 2035 tóch steunen. Dat meldt Reuters. Opvallend, eerder leek Duitsland de plannen van de Europese Commissie namelijk niet te gaan steunen.
Lees verder

Gerucht: BMW M5 Touring keert terug
De BMW M5 is er al twee generaties lang alleen als sedan, maar mogelijk komt de M5 van de volgende generatie 5-serie ook als Touring. Dat blijkt uit informatie die via Bimmerpost naar buiten is gekomen.
Lees verder

Opel Mokka-e ontmoet Manta A - Duurtestreportage
Opel wil ons graag doen geloven dat de Opel Vizor, het nieuwe aangezicht van zijn modellen, is geïnspireerd op de iconische voorgevel van de Manta. Vergezochte marketingprietpraat of gewoon goed gedaan?
Lees verder