Doorgaan naar hoofdcontent

Kia vernieuwt compacte cross-over Seltos

AUTOWEEK
Kia vernieuwt compacte cross-over Seltos
Kia geeft een van zijn cross-overs een facelift. We hebben het over de in Europa niet leverbare maar in diverse andere delen van de wereld wél bekende Seltos. Maar, wat is een Kia Seltos eigenlijk?
Lees verder

SsangYong opnieuw gered van ondergang
Goed nieuws voor SsangYong en voor wie het eigenwijze Zuid-Koreaanse merk een warm hart toedraagt. Het jarenlang noodlijdende merk heeft officieel een nieuwe koper gevonden en lijkt daarmee gered van de ondergang.
Lees verder

Stellantis: 'Automarkt kan instorten zonder goedkopere EV's'
De kogel is bijna door de kerk: in Europa mogen na 2035, op uitzonderingen na, geen nieuwe brandstofauto's meer worden verkocht. Volgens Stellantis brengt dat een behoorlijke druk voor autofabrikanten met zich mee. Een topman van het concern zegt zelfs dat de automarkt 'zal instorten' als elektrische auto's niet sneller goedkoper worden.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport SVR beter te zien
Nu de nieuwe Range Rover Sport is onthuld, is er weinig fantasie meer nodig om een heftige SVR-variant voor je te zien. We hebben hem in beeld.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse aangepakt door Brabus
Voor wie de nieuwe Mercedes-AMG C43 net wat te hoog gegrepen is, maar een gewone C-klasse net wat te tam oogt, biedt Brabus een oplossing.
Lees verder