woensdag 1 juni 2022

Lexus RX - Eerste kennismaking

AUTOWEEK
Lexus RX - Eerste kennismaking
de nieuwe Lexus RX https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/lexus-rx-helemaal-nieuw/ lijkt op het eerste gezicht sterk op zijn voorganger, maar toch is er een heleboel nieuws te ontdekken. Dat is precies wat we in deze video doen.
Lees verder

Ford Scorpio Wagon - Eerste kennismaking - Uit de Oude Doos
Sommige mensen zullen soms nog wel eens weemoedig terugdenken aan de tijd dat bread-and-butter-merken als Opel en Ford nog gewoon grote vlaggenschepen hadden. Ford was er in 1992 natuurlijk bij met de Scorpio, waarvan in dat jaar een Wagon verscheen.
Lees verder

Buick vanaf 2030 volledig elektrisch
Buick gaat vanaf 2030 alleen nog volledig elektrische modellen verkopen in Noord-Amerika. Dat bevestigt Duncan Aldred, global vice president van Buick-GMC, tegenover Automotive News. Het is nog niet bekend hoe de toekomstige elektrische Buicks eruit komen te zien, wel hoe ze gaan heten.
Lees verder

Toyota GR Corolla als hardcore tweezitter
Met de GR Corolla heeft Toyota al een doorgesnoven hatchback die auto's als de Volkswagen Golf GTI slapeloze nachten bezorgt. Toyota komt nu met een extra gestoorde GR Corolla met slechts twee zitplaatsen!
Lees verder

Klimaatactivisten laten banden van SUV's leeglopen
Enkele eigenaren van SUV's in Den Haag en Amsterdam zijn onlangs geconfronteerd met lieden die het gemunt hebben op hun auto's. Klimaatactivisten lieten er namelijk banden van SUV's leeglopen.
Lees verder