vrijdag 10 juni 2022

Lightyear 0: eerste productieauto met zonnecellen

AUTOWEEK
Lightyear 0: eerste productieauto met zonnecellen
Het Nederlandse Lightyear presenteert zijn eerste productiemodel: de Lightyear 0. De 0 is de definitieve versie van de langverwachte One, maar dus met een andere naam. De actieradius die Lightyear belooft is indrukwekkend, maar dat geldt ook voor de aanschafprijs...
Lees verder

Ferrari zint op fabrieksuitbreiding voor EV's
Ferrari onderzoekt momenteel de mogelijkheden om zijn fabriek in Maranello behoorlijk uit te breiden. Dat melden bronnen aan persbureau Bloomberg. Naar verwachting presenteert het merk met het steigerende paard volgende week een uitgebreide strategie voor nieuwe elektrische modellen.
Lees verder

BMW M3 Touring wordt bijna onthuld
BMW trekt nog deze maand het doek van de M3 Touring. Dat zal gebeuren tijdens het Goodwood Festival of Speed, waar BMW ook de gloednieuwe M4 CSL mee naartoe neemt.
Lees verder

Citroën C5 Aircross - Rij-impressie
Citroën heeft de C5 Aircross een tussentijdse update gegeven. En dat is niet alleen cosmetisch, ook in de bediening zijn wijzigingen doorgevoerd. Wij reden de plug-in hybride versie. Is de midi-suv klaar voor zijn volgende levensfase?
Lees verder

Prijs Nissan Juke Hybrid bekend, in augustus bij de dealer
Nissan parkeert binnenkort een hybride aangedreven Juke in de showroom. AutoWeek heeft de prijzen van die nieuwe versie nu al.
Lees verder