Doorgaan naar hoofdcontent

Max Verstappen krijgt nieuwe motor in zijn F1-auto

AUTOWEEK
Max Verstappen krijgt nieuwe motor in zijn F1-auto
Max Verstappen krijgt dit weekend een nieuwe motor in zijn RB18. Het is de eerste keer dit seizoen dat de Nederlandse coureur van krachtbron wisselt.
Lees verder

Iso Grifo - Facelift Friday
Het voelt wat oneerbiedig om de komst van de Series II-Iso Grifo als een facelift aan te duiden, maar toch is dat wel wat het feitelijk was. De update bracht klapkoplampen, waardoor de oorspronkelijke versie in de ogen van sommigen opvallend genoeg juist moderner oogt.
Lees verder

'In Nederland meer lol met een Golf GTI dan met een Cayman' - AutoWeek podcast
Deze week bespreken Roy en Marco een triotest met een Golf GTi, een Ford Focus ST en een BMW 128 Ti, een zeldzaam trio in deze tijd. Verder komt de AMG One langs, net als de Lexus RX. Luisteren kan hieronder, veel plezier!
Lees verder

Volkswagen en Mercedes positief over EU-ban op brandstofmotor
De door het Europees Parlement aangenomen ban op de brandstofmotor per 2035 wordt door de Volkswagen Group en Mercedes-Benz positief ontvangen. De fabrikanten laten daarmee een iets ander geluid horen dan enkele brancheorganisaties.
Lees verder

Overzicht: nieuwe EV-merken op de Europese markt
Met de opkomst van de elektrische auto schieten nieuwe autofabrikanten en nieuwe merknamen als paddestoelen uit de grond. Maar welke van die nieuwe EV-fabrikanten hebben al voet gezet in Europa, of willen dat in de nabije toekomst gaan doen? Een overzicht van alle partijen die nu of in de toekomst mee gaan delen in de Europese EV-taart.
Lees verder