Doorgaan naar hoofdcontent

Max Verstappen shop viert 5-jarig jubileum

VERSTAPPEN
Max Verstappen shop viert 5-jarig jubileum
Alweer vijf jaar geleden, op zaterdag 17 juni 2017, werd de eerste officiƫle Max Verstappen shop in Swalmen geopend. Nadat er al enkele jaren een online webshop bestond, werd toen met vooruitziende blik een fysieke winkel geopend. Inmiddels is het een drukbezochte locatie voor fans uit heel Nederland en ver daarbuiten. Het interieur van de Max Verstappen shop is uiteraard toegespitst op Max en ademt een racesfeer uit. Naast de nieuwste collecties merchandise, van de unieke eigen...
Lees verder

Max kijkt uit naar Montreal: 'We moeten blijven pushen'
Max Verstappen won de laatste Grand Prix in Azerbeidzjan en kijkt er alweer naar uit om komend weekend in Montreal te racen: "We zijn al een tijdje niet in Montreal geweest, dus het is mooi om er terug te keren en te zien hoe de baan is. Het circuit heeft een vrij unieke lay-out en het zal interessant zijn om te zien hoe het asfalt is. Hopelijk presteert onze auto er komend weekend goed."
Lees verder

FIA neemt omwille van veiligheid maatregelen tegen porpoising
Daags voor het Grand Prix-weekend in Canada van start gaat, heeft de FIA laten weten om porpoising - het stuiteren van de Formule 1-auto's - met het oog op de veiligheid aan te gaan pakken.
Lees verder