Doorgaan naar hoofdcontent

Mazda 2 Hybrid - Test

AUTOWEEK
Mazda 2 Hybrid - Test
Het mag een unicum worden genoemd: Mazda heeft twee totaal verschillende 2's in de etalage. Dit is de jongste, de 2 Hybrid – en dat is natuurlijk eigenlijk een Toyota Yaris.
Lees verder

Toyota Aygo X vs. Hyundai i10 vs. Suzuki Ignis - Triotest
Je zou denken dat in dit tijdperk van bezuinigen en consuminderen er volop belangstelling moet zijn voor de kleine auto, maar steeds meer fabrikanten én consumenten laten het a-segment links liggen. Zo niet Toyota, dat een compleet nieuwe Aygo met de toevoeging X op de markt brengt en in auto's als de Suzuki Ignis en Hyundai i10 nog altijd concurrentie op zijn pad treft.
Lees verder

BMW 2-serie Active Tourer vs. Mercedes-Benz B-klasse - Dubbeltest
BMW en Mercedes-Benz staan al sinds mensenheugenis tegenover elkaar als Ajax en Feijenoord. Toch zijn de tegenstellingen tussen de merken door de jaren heen wat afgevlakt, maar dat doet niets af aan het feit dat er bij de komst van een nieuwe 2-serie Active Touren maar één concurrent kan zijn die hem moet ontgroenen. Kom maar op met die B-klasse!
Lees verder

Porsche 911 GT3 RS bijna plakkerloos
Het leveringsgamma van de Porsche 911 bestaat uit een enorme reeks motorversies die met diverse carrosserievormen te combineren zijn. Momenteel zetelt de 911 GT3 op de 911-troon, maar die heftige variant moet straks zijn meerdere erkennen in de machtige 911 GT3 RS die op deze nieuwe set spionagefoto's vrijwel zonder camouflerend stickerwerk is te zien.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 25
AutoWeek 25 ligt woensdag in de winkel of kun je deze week bij je in de brievenbus verwachten. In dit nummer onder meer aandacht voor de tot Mazda 2 omgedoopte Toyota Yaris, de McLaren Artura en de bijgepunte Citroën C5 Aircross.
Lees verder