Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-Benz GLC Coupé: volgens bekend recept platgedrukt

AUTOWEEK
Mercedes-Benz GLC Coupé: volgens bekend recept platgedrukt
Kort geleden stelde Mercedes-Benz de volledig nieuwe GLC aan de wereld voor, maar van een nieuwe GLC Coupé ontbrak nog ieder spoor. Tot nu. De eerste spionagefoto's van de nieuwe generatie GLC Coupé vielen namelijk zojuist op de mat.
Lees verder

Faceliftfestijn: Dacia Spring, Sandero, Duster en Jogger vernieuwd
Dacia voert in één klap een facelift door op zijn complete modellengamma. De Sandero Stepway, Duster, Jogger én de elektrische Spring krijgen een nieuw gezicht, een aangescherpte achterkant en worden zelfs vanbinnen onder handen genomen.
Lees verder

Everrati GT40: ruim 800 pk sterke retro-EV
Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Everrati heeft de spierkracht van zijn GT40 belicht. Everrati's GT40 is een zeer nauwkeurige replica van de klassieke Ford GT40, maar dan met een ruim 800 pk sterke elektrische aandrijflijn.
Lees verder

Peugeot 408 wordt volgende week onthuld
Volgende week mogen we groot nieuws verwachten van Peugeot; dan maken we namelijk kennis met de Peugeot 408. Dat lijkt een fastbackbroer van de 308 te worden. Peugeot laat alvast twee foto's los van een nog aardig druk bestickerd exemplaar.
Lees verder

Skoda Fabia RS Rally2: 290 pk sterk rallykanon
Sinds 2003 bouwt Skoda al rallyvarianten van de Fabia en dus kan het merk niet om een heftige rallyversie van de nieuwe Fabia heen. We heten welkom: de Fabia RS Rally2.
Lees verder