Doorgaan naar hoofdcontent

MG4 Electric laat zich zien als Chinese ID.3-concurrent (2022)

AUTOFANS
MG4 Electric laat zich zien als Chinese ID.3-concurrent (2022)
Taal Nederlands Bij MG hebben ze het doek getrokken van hun elektrische hatchback voor de massa. Die gaat als MG4 door het leven, en pronkt niet alleen met een volledig eigen design ten opzichte van zijn merkgenoten maar ook met een gloednieuw platform. De MG4 is dan ook geen achterblijvertje op vlak van technologie.
Lees verder

Hyundai Ioniq 6: elektrische sedan komt eraan
Taal Nederlands Hyundai heeft de voorbije dagen een reeks teasers vrijgegeven in aanloop naar de onthulling van een nieuwe elektrische auto, de Ioniq 6. Morgen krijg je hem in al zijn glorie te zien, maar we bereiden je al even voor met een overzicht van zijn zes plaagplaatjes.
Lees verder

Fans opgelet: BMW teast speciale M4 met kleinere grille
Taal Nederlands De CEO van BMW's sportieve M-afdeling heeft een teaser op zijn sociale media geplaatst van een nieuwe M4 limited edition, en daar is iets interessants aan. Dan hebben we het niet over de opvallende camouflage, de dubbele spoiler of de unieke achterpartij, maar wel over de — echt waar — kleinere nieren.
Lees verder

Hyundai toont design Ioniq 6
Taal Nederlands Hyundai onthult volgende maand een nieuw model in haar elektrische Ioniq-lijn. Omdat de Koreanen zo fier zijn op die Ioniq 6 tonen ze ons nu al het design en interieur. Kijk je even mee naar deze nieuwe - sorry - Tesla Model 3-killer?
Lees verder

DS wil terug naar interieur zonder schermen
Taal Nederlands Ben jij al die felle schermen met hun vuile vingerafdrukken en hun haptische aanraakchaos ook zo beu als koude pap? Dan moet je dringend eens met DS-ontwerper Thierry M├ętroz op de koffie. Dat deed het Britse Autocar namelijk, en daar zwoer de topman dat hij het scherm liever kwijt dan rijk is.
Lees verder