Doorgaan naar hoofdcontent

Milivié 1 is gemoderniseerde Kever van € 5,5 ton

AUTOWEEK
Milivié 1 is gemoderniseerde Kever van € 5,5 ton
De waarde van klassieke Volkswagens Kever neemt net als die van vele andere oldtimers langzaam maar gestaag toe. De kans dat je ruim een half miljoen euro moet neertellen voor een exemplaar is echter vrij klein. Moet je toch van je geld af? Klop dan aan bij de heren en dames van het Engelse Milivié dat een zogenoemde restomod in de aanbieding heeft waar het €560.000 voor vraagt.
Lees verder

Porsche gaat met 911 Turbo S voor record
Porsche heeft een 911 Turbo S klaarstaan die het tijdens de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb de heuvel op gaat jagen. Opvallend is dat de 911 Turbo S op twee aanpassingen na volledig standaard is.
Lees verder

Extra heftige Audi's RS4 en RS5 op de prijslijst
Met de introductie van Competition Plus-versies van RS4 Avant, RS5 Coupé of RS5 Sportback heeft Audi extra sportieve uitvoeringen van die 450 pk sterke spierbundels voor je klaarstaan. AutoWeek kan voordat Audi er zelf ruchtbaarheid aan geeft melden wat die nieuwe smaken moeten kosten.
Lees verder

Russen krijgen na Moskvitch mogelijk ook Pobeda en Volga terug
De Russische auto-industrie moet zichzelf haast opnieuw uitvinden nu de banden met het Westen goeddeels afgesneden zijn. Na Moskvitch lijken nu daarom ook de bekende 'merken' Pobeda en Volga terug te keren.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Dacia's bekend
De inkt van de brochures van de met name van voren vernieuwde Dacia-modellen is nog niet droog of AutoWeek kan al melden wat de prijzen van de vernieuwde Spring, Sandero, Jogger en Duster zijn.
Lees verder