Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe BMW iFACTORY in Hongarije, eerste autofabriek ter wereld die CO2 emissievrij auto’s produceert.

BMW GROUP
Nieuwe BMW iFACTORY in Hongarije, eerste autofabriek ter wereld die CO2 emissievrij auto's produceert.
Serieproductie van volledig elektrische Neue Klasse van start in 2025 +++ Wereldprimeur: een CO2-emissievrije autofabriek in Hongarije +++ Milan Nedeljković, BMW AG Bestuurslid verantwoordelijk voor productie: "Belangrijke bouwsteen voor meer productiecapaciteit op lange termijn." +++ De pijlers LEAN, GREEN en DIGITAL zijn compleet geïntegreerd in deze gloednieuwe autofabriek.
Lees verder

MINI Recharged & Paul Smith: Een icoon opnieuw uitgevonden.
De Britse designer Paul Smith helpt mee om zijn eigen ontworpen klassieke Mini Paul Smith Edition uit 1998 nieuw leven in te blazen. De auto maakt deel uit van het MINI Recharged project, waarbij traditie en baanbrekende, moderne technieken elkaar ontmoeten. In dit geval krijgt de unieke originele Mini van de iconische designer namelijk een elektromotor.
Lees verder

Maak ruimte voor avontuur in individuele stijl: De MINI Countryman Untamed Edition
Exclusief design en bijzondere uitrustingen maken het grootste en meest veelzijdige model van het Britse premiummerk perfect voor spontane excursies buiten de stad. Samen met het typerende Go-Kart gevoel en kenmerkende stijl vormt de MINI Countryman een bijzonder aantrekkelijk aanbod in het compacte premiumsegment.
Lees verder

Begin van een nieuw tijdperk: Charismatic Simplicity, de nieuwe designtaal voor de MINI familie van de toekomst.
De kenmerkende styling maakt ook een enorme sprong voorwaarts met de volledig elektrische volgende modelgeneratie van het Britse premiummerk. Reductie zonder compromissen, digitalisering voor een intensieve gebruikerservaring, duurzaamheid als rode draad door het MINI DNA, maximale emotie met een minimale voetafdruk. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group brengt e-drives naar Oostenrijk: Uitbreiding van productie en ontwikkeling in motorenfabriek Steyr
+++ Productie van e-drives van de volgende generatie in BMW Group fabriek Steyr vanaf 2025 +++ Jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 600.000 eenheden +++ Investering van ongeveer een miljard euro tegen 2030 +++ BMW iFACTORY ook in Steyr: elektrische aandrijflijnen uit koolstofneutrale fabriek +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder