Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe BMW M2 wordt waarschijnlijk zo'n 450 pk sterk

AUTOWEEK
Nieuwe BMW M2 wordt waarschijnlijk zo'n 450 pk sterk
BMW trekt zich er mooi niets van aan dat de achterkant van de nieuwe M2 al te zien is geweest en schotelt ons een fotoserie van een nog sterk gecamoufleerd exemplaar voor. Niet geheel nutteloos, want de Duitsers maken ook alvast wat meer bekend over de M2.
Lees verder

Mini Countryman als Untamed Edition
Mini introduceert een speciale uitvoering voor de Countryman: de Untamed Edition. De Countryman Untamed Edition is zowel vanbinnen als vanbuiten aangekleed en is te krijgen met drie verschillende aandrijflijnen. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees verder

Trajectcontrole bij werkzaamheden te veel van het goede?
Hoe zit het precies? Al jarenlang heeft de A12 als ringweg-zuid bij Utrecht een trajectcontrole voor 100 km/h op de hoofdbaan en 80 km/h op de parallelstroken met uitvoegmogelijkheden naar bijvoorbeeld het bedrijventerrein Laagraven, de P+R parkeerplaats Westraven, de Jaarbeurs, Houten en Nieuwegein. Toen ik in het verleden mijn auto bij een dealer in die […]
Lees verder

Vernieuwde DS 7 Crossback op pad
DS heeft een gefacelifte versie van de 7 Crossback in de ontwikkelingskamers staan. Dankzij onze spionagefotograaf kunnen we je de gefacelifte DS 7 Crossback niet alleen vanbuiten, maar ook al vanbinnen laten zien.
Lees verder

Kleine facelift voor Mercedes-Benz GLA
De huidige generatie Mercedes-Benz GLA is al enkele jaren onder ons en dus wordt er in Duitsland hard gewerkt aan een gefacelifte variant. Die vernieuwde GLA is nu voor het eerst tijdens testwerk in het openbaar gesnapt.
Lees verder