Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe Lada Granta Classic doet het zonder airbags, ABS en airco

AUTOFANS
Nieuwe Lada Granta Classic doet het zonder airbags, ABS en airco
Taal Nederlands Lada krijgt het steeds moeilijker om onderdelen te vinden voor haar modellen. Waardoor het zich genoodzaakt voelt om de Granta Classic te introduceren. De Granta die de Russen al jaren kennen... maar dan zonder enige vorm van luxe. Welkom terug in de jaren 80.
Lees verder

Officieel: Dacia Duster facelift (2022)
Taal Nederlands Dacia rolt een nieuwe merkidentiteit uit over haar gehele gamma en maakt van de gelegenheid gebruik om wat vernieuwingen door te voeren op publiekslieveling Duster. Hoe de Duster er vanaf de zomer 2022 uit ziet? Kijk even mee!
Lees verder

Officieel: Dacia Sandero en Sandero Stepway facelift (2022)
Taal Nederlands Dacia trakteert haar verkoopstopper Sandero op een opfriskuur. Waardoor de compacte hatchback/ crossover uit mag pakken met het nieuwe logo van het Roemeense merk en zo helemaal aangepast is aan de nieuwe huisstijl.
Lees verder

Officieel: Dacia Spring facelift mikt op design (2022)
Taal Nederlands Een van de goedkoopste elektrische auto's die je momenteel nieuw kan kopen, de Dacia Spring, werd zonet in een nieuw jasje gestoken. Daardoor moet hij een stuk beter op het netvlies vallen bij potentiƫle klanten. Technisch wijzigt er evenwel niets.
Lees verder

Peugeot plaagt met 408: kruising tussen crossover en coupƩ [UPDATE]
Taal Nederlands -UPDATE: Peugeot heeft nieuwe plaatjes losgelaten van 408.- Peugeot voegt deze maand een nieuw cijfertje aan zijn gamma toe. De 408 zal zich profileren als een fastback met SUV-allures. Volg je nog?
Lees verder