woensdag 1 juni 2022

Officieel: BMW iX1 is leasingfavoriet in spe! (2022)

AUTOFANS
Officieel: BMW iX1 is leasingfavoriet in spe! (2022)
Taal Nederlands Een nieuwe maand, een nieuw elektrische auto van BMW. Na vlaggenschip i7 volgt nu een nieuwe instap-EV van het Duitse merk. De iX1 is geboren en belooft nu al een interessante keuze voor de leasingrijder te worden.
Lees verder

Officieel: Lexus RX gooit het over andere boeg (2022)
Taal Nederlands Onbekend maakt onbemind. En de RX van Lexus moet wel één van de meest onbekende auto's in ons recent straatbeeld zijn. Generatie vijf wil daar komaf mee maken. Door performante (plug-in)hybridemotoren naar voren te schuiven en dat te koppelen aan een foutloos interieur en scherpe designlijnen. Het Japanse alternatief voor de BMW X5 heeft zijn messen alvast geslepen.
Lees verder

(Eindelijk) Officieel: Mercedes-AMG One is nieuwste hypercar met 1.063 pk (2022)
Taal Nederlands Vijf jaar geleden had Mercedes het idee om haar Formule 1-motor in een straatlegale sportwagen te proppen. Een technisch huzarenstuk dat de ingenieurs zonder twijfel grijze haren gaf. Het eindproduct is echter hier: de Mercedes-AMG One is een 1.063 pk sterke hypercar met een Formule 1-motor aan boord.Oh you silly Germans
Lees verder

Zoals Lexus: Toyota geeft 10 jaar garantie op nieuwe én tweedehandswagens (2022)
Taal Nederlands Toyota lanceert met Toyota Relax een nieuwe dienst waarbij auto's van het merk tot 10 jaar garantie krijgen. Daarbij is er ook plaats voor tweedehandswagens, ook al werden die voordien niet bij een officiële dealer onderhouden. Eerder werd deze dienst al geïntroduceerd bij dochterbedrijf Lexus.
Lees verder

Renault gaat Polestar achterna met E-Tech engineered
Taal Nederlands Om te vieren dat Renault tegenwoordig ook werk maakt van elektrificatie op haar reguliere modellen lanceert het de speciale editie E-Tech engineered voor Clio, Captur, Mégane en Arkana. Bij het ontwerpen van die uitvoering zijn de designers stiekem gaan spieken bij het Zweedse Polestar. Kijk maar even mee...
Lees verder