Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Dacia Jogger facelift is vooral verplicht nummertje (2022)

AUTOFANS
Officieel: Dacia Jogger facelift is vooral verplicht nummertje (2022)
Taal Nederlands Nog geen jaar oud, die Dacia Jogger. Toch rolt het Roemeense merk een facelift uit voor misschien wel één van de beste auto's van het moment. De reden? Dacia heeft tegenwoordig een nieuwe huisstijl en familiegezicht... en de Jogger moet uiteraard mee profiteren!
Lees verder

Zyrus Strada LP1200 is 1.200 pk sterke straatlegale Lambo (2022)
Taal Nederlands Het Noorse Zyrus Engineering is klaar met haar Strada LP1200. Die tot 9 stuks gelimiteerde "ultieme trackdaycar met nummerplaathouder" neemt een Lamborghini Hurucan EVO als donor, voegt er de bodykit van een racewagen aan toe en pompt het vermogen tussendoor op tot 1.200 pk. Veel heftiger dan dit wordt het niet.
Lees verder

Alpine A110 Tour De Corse 75 is special edition voor de rallyliefhebber (2022)
Taal Nederlands Een nieuwe Alpine is altijd al een beetje retro met zijn looks die doen denken aan de A110 van weleer. Wil je je echter helemaal in een jaren '70-rally wanen, dan is er nu deze 'Tour De Corse 75'-versie. Die combineert de gewoonlijke Alpine-receptuur met het uiterlijk van een befaamde rallydeelnemer.
Lees verder

Rijtest + video: BMW M240i xDrive Coupé (2022)
Taal Nederlands Vrees niet, BMW-fans, München kan het nog steeds: achterwielaangedreven kleine coupés bouwen. Nu ja, voor de voorlopige topversie moet je er nog even standaard vierwielaandrijving bijnemen. Wat deze M240i xDrive dan allemaal in zijn mars heeft?
Lees verder

Is de Mercedes EQE de beste elektrische Mercedes die je kunt kopen? - RoadTrip #61
Taal Nederlands Primeur! We trekken voor het eerst in de geschiedenis van onze podcast de baan op. Letterlijk dan, want Yves en Wim trekken vandaag op roadtrip met de Mercedes EQE om het te hebben over... de Mercedes EQE. Een nieuw format dus voor deze nieuwe aflevering van RoadTrip!
Lees verder