dinsdag 7 juni 2022

Officieel: Polestar 2 BST Edition krijgt meer vermogen en meer racing stripes (2022)

AUTOFANS
Officieel: Polestar 2 BST Edition krijgt meer vermogen en meer racing stripes (2022)
Taal Nederlands Polestar heeft naar zijn fans geluisterd, en besloten hen te trakteren op een nog sterkere versie van hun '2'. Deze gelimiteerde 'BST Edition 270' pronkt niet alleen met 476 pk, maar krijgt ook een verlaagd onderstel en een stoerdere look.
Lees verder

Europees afscheid: Dit is waarom de Toyota GR86 in 2024 opnieuw verdwijnt
Taal Nederlands Kreeg je het — net als ons — al warm wanneer Toyota zijn nieuwe GR86 aankondigde? Hang je dikke trui dan maar klaar voor 2024, want dan is het er finaal mee gedaan voor de Europese markt. De GR86 wordt namelijk in de kou gezet door nieuwe veiligheidsregels.
Lees verder

Manthey-kit maakt Porsche 911 GT3 alweer sneller op Nürburgring
Taal Nederlands Porsche heeft een heus tuningpakket aan zijn lijst van accessoires toegevoegd, en dat komt uit de rekken van racewagenbouwer Manthey. Met die Performance kit schaaft de 911 GT3 dan ook een dikke vier seconden van zijn rondetijd op de Nürburgring. Wat een beetje slimme aerodynamica niet kan doen...
Lees verder

Eerste test: Toyota GR86 (2022)
Taal Nederlands De Toyota GT86 is aan zijn tweede generatie toe – of moeten we zeggen: 'GR86'? GT wordt namelijk GR, maar verder houdt het model vast aan de filosofie van zijn voorganger. Dat betekent dus een viercilinder boxermotor voorin, die zijn vermogen stuurt naar een setje dunne bandjes op de achterwielen. Inderdaad: why change a winning team?
Lees verder

Sportief vertoon: Bentley Continental GT en GTC krijgen 'S'-versie (2022)
Taal Nederlands Stel je even voor: je bent in de markt voor een Bentley, en dat mag meteen een knap exemplaar zijn. Zo'n knoert van een W12-motor zegt je echter niet veel, maar de sportieve looks die ermee gepaard gaan wel. Dan is er nu een Bentley voor jou, want dit zijn de Continental GT en GTC als 'S'.
Lees verder