Doorgaan naar hoofdcontent

Opel Corsa viert 40ste verjaardag in een sportief retrojasje (2022)

AUTOFANS
Opel Corsa viert 40ste verjaardag in een sportief retrojasje (2022)
Taal Nederlands Opel viert feest, want dit jaar blaast hun iconische Corsa 40 kaarsjes uit. Voor die gelegenheid krijgt de auto een gelimiteerde editie in de catalogus, die een retro kleurtje combineert met – hoe kan het ook anders – sportief zwarte accenten.
Lees verder

Win een deelname aan de Budapest Rally met een Suzuki Vitara!
Taal Nederlands Heb je nog een gaatje in je agenda van 15 tot 22 juli 2022? Dan hebben wij de ideale Autofans-kans voor je gevonden! Je kan namelijk een all-in deelname aan de Budapest Rally winnen, en dat achter het stuur van de nieuwe Suzuki Vitara hybride. Dit moet je ervoor doen!
Lees verder

Officieel: Alpina D4 S is eentje voor de dieselrijders (2022)
Taal Nederlands De wereld keert diesel de rug toe, maar bij Alpina zwemmen ze nog even tegen de stroom in. Na een B4 op benzine stellen ze nu hun aangepaste BMW 4 Reeks op diesel voor. Die D4 S biedt dezelfde looks en hetzelfde koppel, maar het vermogen en de prijs liggen flink wat lager.
Lees verder

Officieel: BMW M3 Touring is eindelijk hier! (2022)
Taal Nederlands Het is vandaag een hoogdag voor BMW M-fanaten. Want voor het eerst neemt de sportafdeling van het Duitse merk een M3 stationwagen in serieproductie. De M3 Touring is (eindelijk) geboren!
Lees verder

Officieel: Peugeot 408 is stijlvolle fastback op stelten (2022)
Taal Nederlands Peugeot lanceert met de 408 een fastback-variant van haar 308. Compleet met expressieve looks en plug-inmotoren onder de kap.
Lees verder