donderdag 2 juni 2022

Peugeot kondigt 408 aan

AUTOZINE
Peugeot kondigt 408 aan
PEUGEOT introduceert binnenkort een nieuw model: de 408. Het is een nieuw type PEUGEOT dat het karakteristieke lijnenspel van een SUV combineert met het dynamische, krachtige silhouet van een coup?.
Lees verder

Lexus introduceert 5e generatie RX
Lexus onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie RX. Lexus zet sterker dan ooit in op elektrificatie en maakt dat zichtbaar met het 'Next Chapter' design. Het kenmerkende spindle-design is nu in de complete lijnvoering terug te vinden. Dat begint natuurlijk bij de grille. De vorm en de plaatsing ervan verwijzen naar de kracht van elektrische aandrijving en benadrukken het lage zwaartepunt van auto.
Lees verder

Mercedes-AMG presenteert One
Op 1 juni 1967 werd de basis voor AMG gelegd. Ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum van het performance- en sportwagenmerk beleeft de productieversie van de Mercedes-AMG ONE zijn wereldpremi?re. De tweezits supersportwagen brengt s werelds meest moderne en meest effici?nte hybride aandrijftechnologie uit de Formule 1 voor het eerst van het circuit naar de weg. De performance-hybrid produceert een totaal vermogen van 782 kW (1.063 pk) dat wordt geleverd door ??n verbrandingsmotor en vier elektromotoren, en heeft een topsnelheid van 352 km/h.
Lees verder

BMW introduceert nieuwe X1 2022
BMW introduceert de derde generatie van de X1. Vanaf de introductie van de nieuwe BMW X1 in oktober 2022 is er keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren. Standaard zijn die gekoppeld aan een 7-traps Steptronic automaat met dubbele koppeling. De aandrijfkracht wordt (afhankelijk van het model) via de voorwielen ?f de xDrive vierwielaandrijving naar de weg geleid. Vrijwel direct volgen de volledig elektrisch aangedreven iX1 xDrive30, twee Plug-in Hybride modellen en twee modellen met conventionele motoren met 48 volt Mild Hybrid technologie.
Lees verder

Mercedes-Benz introduceert nieuwe GLC
Mercedes-Benz introduceert een nieuwe generatie van de GLC. Hij is voortaan uitsluitend verkrijgbaar als hybrid: als plug-in hybrid of als mild hybrid met 48V-technologie en ge?ntegreerde startdynamo. De plug-in hybrids bieden een actieradius van meer dan 100 km (WLTP). De GLC voelt zich thuis op elke ondergrond: zowel op de weg als in het terrein. De nieuwe achterasbesturing maakt hem wendbaarder en veiliger.
Lees verder