Doorgaan naar hoofdcontent

Piepkleine elektrische auto sloopt Goodwoodrecord [VIDEO]

AUTOWEEK
Piepkleine elektrische auto sloopt Goodwoodrecord [VIDEO]
Tijdens het Goodwood Festival of Speed heeft een even minuscule als bloedsnelle elektrische auto een absolute recordtijd neergezet. Tijdens de fameuze heuvelklim klokte de McMurtry Spéirling een tijd van slechts 39,08 seconden.
Lees verder

Hyundai Ioniq 6 laat al wat van zich zien
De volledig elektrische Hyundai Ioniq 6 belooft een bijzonder model te worden. Hyundai schotelt ons alvast enkele detailfoto's van de opvallende nieuwkomer voor die de nieuwsgierigheid alleen maar verder aanwakkeren.
Lees verder

Nieuwe Skoda Superb: vertrouwde ruimtereus
De huidige Skoda Superb is met geboortejaar 2015 het oudste lid van de Skoda-familie en dus staat in Mladá Boleslav een nieuwe generatie van het model in de ontwikkelingskamers. Die nieuwe Skoda Superb belooft de consument geheel volgens traditie weer te overladen met laadruimte.
Lees verder

Skoda Enyaq iV tot ruim €7.500 duurder
Skoda voert een prijsverhoging door op de Enyaq iV. De elektrische SUV wordt over tot 16 procent duurder, al zet Skoda er wel betere riantere onderhoudsvoorwaarden tegenover. Daarnaast verdwijnt de 265 pk sterke iV 80X van de prijslijst.
Lees verder

'Mercedes-Benz gaat stoppen met A-klasse en B-klasse'
Mercedes-Benz wil zich meer gaan toeleggen op elektrisch rijden en op de hogere segmenten. Dat gaat de A-klasse en B-klasse de kop kosten, zo lijkt het.
Lees verder