dinsdag 7 juni 2022

Polestar 3: tot 600 kilometer elektrisch

AUTOWEEK
Polestar 3: tot 600 kilometer elektrisch
Polestar trekt in oktober het doek van de 3, een splinternieuwe elektrische SUV die nu voor het eerst zonder camouflerend stickerwerk te zien is.
Lees verder

Kia Sportage vs Volkswagen Tiguan
Om verschillende redenen is de plug in-hybride aan een soort tweede jeugd begonnen. De gunstige CO2-cijfers komen de autofabrikanten goed uit en in Nederland drukt de elektrificatie de aanschafprijs enorm vanwege de lagere bpm. Voor Volkswagen reden om de aandrijflijn uit de Golf GTE in de relatief oude Volkswagen Tiguan te hangen, terwijl de nieuwe Kia Sportage ook met een stekker in de prijslijst staat.
Lees verder

Qiantu K20: compacte, Chinese sport-EV
De naam 'Qiantu' levert op deze site zoekresultaten uit 2015 en 2019 op, maar daarna niet meer. We kunnen er echter weer eentje toevoegen, want dit is de Qiantu K20.
Lees verder

Cupra toont kleine elektrische cross-over UrbanRebel
De Volkswagen Group is flink aan de weg aan het timmeren als het gaat om elektrificatie, maar een kleine EV ontbreekt nog. Cupra gaat nu namens Seat voor drie concerngenoten een kleine EV bouwen en met deze Urbanrebel blikt Cupra vooruit op zijn elektrische cross-over.
Lees verder

Cupra UrbanRebel Concept - Eerste kennismaking
Cupra omarmt elektrificatie meer dan welk ander merk binnen de Volkswagen Group. Daarom krijgt het Spaanse merk een leidende rol bij de nieuwe B-segment EV's die we over drie jaar gaan zien. Deze Urbanrebel concept geeft een goed beeld van hoe de Spaanse versie van het nieuwe trio er uit moet gaan zien. Roy liep er vast een rondje omheen.
Lees verder