Doorgaan naar hoofdcontent

Polestar 5 tekent present tijdens Goodwood Festival of Speed (2022)

AUTOFANS
Polestar 5 tekent present tijdens Goodwood Festival of Speed (2022)
Taal Nederlands Hoewel Polestar eerst nog de Polestar 3 en Polestar 4 moet lanceren de komende jaren, zullen we volgende week toch al de Polestar 5 in vol ornaat te zien krijgen tijdens het Goodwood Festival of Speed. Die Polestar 5 mag je zien als het Zweeds alternatief voor de Tesla Model S.
Lees verder

Alpina Coupe-S is te mooi/ grappig om waar te zijn
Taal Nederlands Al van bij zijn lancering kreeg de nieuwe Toyota Supra het verwijt in essentie een veredelde BMW te zijn. Waarom zou je dan niet nog een stap verder gaan en bedenken hoe een derivaat van Alpina er uit zou zien? De Alpina Coupe-S is geboren!... maar niets meer dan een render.
Lees verder

Bentley Flying Spur S: Met de "S" van zwart (2022)
Taal Nederlands Bentley stoft na 6 jaar terug de S-badge af voor de nieuwe generatie Flying Spur. Die Flying Spur S doet het tegenwoordig zonder extra oomph maar laat zich vooral kenmerken door visuele addenda. Zo moeten zwarte accenten en rode remklauwen duidelijk maken dat deze S de kaart van sportiviteit trekt.
Lees verder

Opel viert 40 jaar Corsa met, tja, sokken
Taal Nederlands Niet zeker of dit Duitse humor is... of doodserieus.
Lees verder

Skoda Fabia RS Rally2: Geef ons een straatversie! (2022)
Taal Nederlands Skoda is klaar met haar nieuwste rallyvariant van de Fabia. Die Fabia RS Rally2 pakt uit met bijna 300 pk, vierwielaandrijving en stoere looks. Kom op Skoda, maak hier een gelimiteerde productieversie van!
Lees verder