Doorgaan naar hoofdcontent

Prodrive P25 is 400 pk sterke Subaru-restomod van +500.000 euro

AUTOFANS
Prodrive P25 is 400 pk sterke Subaru-restomod van +500.000 euro
Taal Nederlands Prodrive, het Brits racebedrijf achter de Subaru rallywagens, viert dit jaar de 25e verjaardag van de Impreza 22B. Je weet wel, de tweedeurs Impreza die Subaru vereeuwigde met rally en de blauw-gouden-kleurstelling. Om de 22B te vieren lanceert het bedrijf een hedendaagse interpretatie met moderne techniek onder de klassieke kap. Al moet je wel een half miljoentje veil hebben voor deze gemoderniseerde icoon.
Lees verder

Nederland blijft absolute koploper qua laadpalen, België hinkt achterna
Taal Nederlands Bijna 30% van alle Europese laadpunten voor elektrische auto's staat in Nederland. Daarmee blijven onze bovenburen absolute koplopers. België hinkt met 4.5% wat ongemakkelijk achterna. Niet in het minst omdat Nederland niet noemenswaardig groter is dan België.
Lees verder

Toyota RAV4 vindt met update weg naar digitalisatie (2022)
Taal Nederlands Na drie jaar op de markt zegent Toyota haar RAV4 met een subtiele update. Die laat de potige SUV vooral de weg naar digitalisatie vinden dankzij een nieuw infotainmentsysteem en pocht met opgewaardeerde veiligheidssystemen.
Lees verder

Polestar 5 verklapt details over aandrijflijn op Goodwood
Taal Nederlands Na lang geplaag is het eindelijk zover: de Polestar 5 treedt voor het eerst in het daglicht tijdens het Goodwood Festival of Speed. Dat doet hij voorlopig nog in een strak camouflagepak, maar om dat goed te maken geven de Zweedse Chinezen al een paar smakelijke specificaties vrij.
Lees verder

Bentley Continental GT Mulliner krijgt meer 'Speed' na update (2022)
Taal Nederlands Bentley heeft de piek van zijn Continental GT-gamma nog eens bijgepunt. Die 'Mulliner' biedt nog steeds de luxe en personalisatiemogelijkheden van weleer, maar zet die wat extra kracht bij door de prestatiegerichte upgrades van de 'Speed'-versie toe te voegen — met de machtige W12-motor dus.
Lees verder