Doorgaan naar hoofdcontent

Rolls-Royce Phantom in het zwart gestoken

AUTOWEEK
Rolls-Royce Phantom in het zwart gestoken
Zwarte accenten in plaats van verchroomde accenten, we zien het steeds vaker. Zelfs een de Rolls-Royce Phantom blijkt nu niet meer aan die aanpak te kunnen ontsnappen.
Lees verder

VDL Nedcar bouwt miljoenste auto voor BMW
Een mooie opsteker voor VDL Nedcar: het heeft vandaag de miljoenste auto in opdracht van de BMW Group gebouwd. Het feestnummer is een Mini Countryman.
Lees verder

Ford: 'Mustang Mach-E niet meer winstgevend'
Stijgende prijzen treffen ons allemaal, dus ook autofabrikanten hebben te maken met hogere productiekosten. De productiekosten van de elektrische Mustang Mach-E zijn momenteel zo hoog, dat de SUV Ford geen winst oplevert. Dat zegt Chief Financial Officer John Lawler volgens Bloomberg tijdens de jaarlijkse Deutsche Bank Global Automotive Conference.
Lees verder

Tesla waardevolste automerk ter wereld
Ieder jaar zet marktonderzoekbureau Kantar in zijn BranZ-geheten ranglijst op een rij welke merken de grootste merkwaarde hebben. Tesla mag zich volgens Kantar weer het meest waardevolle automerk ter wereld noemen.
Lees verder

Autoverkoop EU in mei opnieuw stevig in de min
Het zal je vast niet meer verbazen, maar ook mei was voor de verkoop van nieuwe auto's in de EU geen goede maand. Vorige maand werden er dik 11 procent minder nieuwe auto's verkocht dan vorig jaar mei, zo meldt brancheorganisatie ACEA.
Lees verder