vrijdag 10 juni 2022

Rusland rekent op halvering autoverkopen dit jaar

AUTOWEEK
Rusland rekent op halvering autoverkopen dit jaar
De verkoop van nieuwe auto's in Rusland is door Westerse sancties keihard geraakt. Hoewel de afname ten opzichte van vorig jaar enorm hoog ligt, lijkt er in Rusland nog enig optimisme over de situatie over heel 2022 gezien.
Lees verder

Schumacher moet stoppen met crashen, waarschuwt teambaas
Het gaat Mick Schumacher nog niet bepaald voor de wind in de Formule 1. De zoon van F1-legende Michael Schumacher krijgt nu een fikse waarschuwing van zijn teambaas, Günther Steiner.
Lees verder

Porsche Cayenne blaast 20 kaarsjes uit
Een mijlpaal voor de Porsche Cayenne: de SUV uit Stuttgart bestaat dit jaar namelijk 20 jaar! In het begin stuitte de komst van de Cayenne op aardig wat weerstand van Porsche-liefhebbers, maar inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het aanbod van het merk. Dankzij het succes van de Cayenne staan er ook aardig wat betaalbare exemplaren te koop op de occasionmarkt.
Lees verder

Stellantis werkt aan meer waterstofbusjes
Stellantis ziet behalve batterij-elektrische aandrijving ook toekomst in brandstofcellen voor zijn bedrijfswagens. We wisten al dat er waterstofversies van de middelgrote busjes komen, maar er komt meer aan.
Lees verder

Volkswagen Amarok krijgt geheel nieuw infotainmentscherm
De nieuwe Volkswagen Amarok was tot nu toe alleen van buiten te zien in verschillende teasers. Nu werpt Volkswagen voor het eerst een blik op het binnenste van de pick-up, waarbij met name het nieuwe infotainmentsysteem in het oog springt.
Lees verder