Doorgaan naar hoofdcontent

SEAT Ibiza tijdelijk als 1.5 TSI Sport

AUTOZINE
SEAT Ibiza tijdelijk als 1.5 TSI Sport
SEAT biedt de vernieuwde Ibiza tijdelijk aan in Sport-uitvoering. Dit nieuwe model combineert een 110 kW / 150 pk sterke viercilinder turbomotor met een automatische zeventraps DSG-transmissie. Hij is er vanaf 29.950 euro en dat is scherper dan de prijs van een 1.0 TSI 81 kW / 110 pk.
Lees verder

Toyota past RAV4 aan voor modeljaar 2023
Toyota past de RAV4 aan voor modeljaar 2023. Een nieuw multimediasysteem, een groot digitaal instrumentarium en nieuwe functies voor de Toyota Safety Sense-systemen kenmerken de middelgrote SUV van Toyota voor 2023. Alle Hybrid- en Plug-in Hybrid-versies van de Toyota RAV4 beschikken vanaf modeljaar 2023 over de reeks verbeteringen en upgrades die de auto gemakkelijker in het gebruik maken.
Lees verder

Volkswagen kondigt ID. AERO aan
Volkswagen blikt vooruit op de toekomst met de vrijgave van enkele exclusieve designschetsen van de ID. AERO, de eerste volledig elektrische limousine voor de Chinese markt. Het nieuwe studiemodel, waarvan de productieversie later ook in Europa en Noord-Amerika verschijnt, valt op door een gunstige aerodynamica, een uniek design en volop ruimte.
Lees verder

VISION EQXX verbreekt eigen record
Met opnieuw een rit van meer dan 1.000 km op ??n enkele acculading heeft de Mercedes-Benz VISION EQXX zijn eigen effici?ntierecord in het echte verkeer verbroken. Na de eerste recordreis van Stuttgart naar Cassis (Frankrijk) afgelopen april legde het prototype de lat ditmaal n?g hoger, met een 1.202 km lange roadtrip van Stuttgart naar Silverstone (GB)
Lees verder

Volkswagen viert 10 jaar MQB
Het MQB-platform viert zijn tiende verjaardag. Sinds 2012 staat dit platform aan de basis van meer dan 32 miljoen modellen die door de Volkswagen Groep zijn verkocht. Hiervan heeft Volkswagen er zelf tot nu toe meer dan twintig miljoen gebouwd, van de compacte Polo tot grote SUVs als de Atlas (VS) en de Teramont (China). De modulaire-matrixfilosofie achter het MQB-platform is inmiddels ook terug te vinden in MEB, het platform dat als basis dient voor een complete generatie elektrische autos.
Lees verder