donderdag 2 juni 2022

Skoda Fabia Monte Carlo naar Nederland

AUTOWEEK
Skoda Fabia Monte Carlo naar Nederland
De Skoda Fabia is in Nederland straks ook te krijgen als optisch sportief aangeklede Monte Carlo. De Monte Carlo-uitvoering brengt extraatjes naar zowel het in- als exterieur van Skoda's ruimere broertje van de Volkswagen Polo. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees verder

Nieuwe motorversies elektrische Mercedes-Benz EQS
Mercedes-Benz introduceert zonder er vooralsnog zelf ruchtbaarheid aan te geven nieuwe motorversies voor zijn elektrische vlaggenschip. De Mercedes-Benz EQS verliest zijn basismotorisering, maar krijgt er twee nieuwe aandrijflijnen voor terug. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees verder

Prijs grootste obstakel aanschaf elektrische auto
Aanschafsubsidie, vrijstelling van van wegenbelasting en geen bpm. Stuk voor stuk stimulerende maatregelen om de Nederlandse automobilist aan de elektrische auto te krijgen. De hoge aanschafprijs van een elektrische auto is voor veel Nederlanders nog altijd de grootste reden om geen elektrische auto te rijden, zo blijkt uit onderzoek van Ipsos en EVBox.
Lees verder

Occasionverkoop maakt duikvlucht
De occasionverkoop zit dit jaar enigszins in het slop. In de eerste vijf maanden van 2022 verkocht de Nederlandse vakhandel namelijk het laagste aantal gebruikte auto's sinds 2017. Dat blijkt uit de gegevens van Bovag en RDC. Ook de particuliere occasionverkoop neemt af.
Lees verder

Lexus positief over toekomst in Europa
Lexus heeft het in Europa niet altijd makkelijk gehad, maar Toyota's luxemerk kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het marktaandeel gaat groeien, daar is Lexus' Europese directeur van overtuigd.
Lees verder