Doorgaan naar hoofdcontent

SsangYong Torres: in 2023 als EV naar Nederland

AUTOWEEK
SsangYong Torres: in 2023 als EV naar Nederland
SsangYong heeft de eerste foto's van de Torres laten zien. De Torres is een splinternieuw model dat zich tussen de Korando en de Rexton nestelt en dat direct een nieuwe designtaal van SsangYong introduceert.
Lees verder

Dacia Bigster wordt woensdag onthuld
Komende woensdag is een belangrijke dag voor Dacia. Dan toont het merk zo goed als zeker de Bigster, een nieuwe SUV die boven de Duster in het gamma komt.
Lees verder

Porsche Cayenne S – 2004 – 431.556 km - Klokje Rond
Achttien jaar geleden kocht Gerrit Gijsbertsen zijn Porsche Cayenne S. Bij de dealer maakte hij de prijs af op een ronde € 100.000. Het is weinigen gegeven om zo'n auto tot op hoge leeftijd visueel mooi en technisch in orde te houden. Eens kijken tot welke orde Gerrit behoort.
Lees verder

BMW 750i (1988) - In het Wild
Misschien is het wel helemaal je smaak, maar bescheiden vormgegeven zijn (vooral de krachtige topversies van) moderne BMW's in ieder geval niet meer. Hoe anders dat nog was in 1988, bewijst deze 750i van de E32-generatie wel.
Lees verder

Mini schetst compacte elektrische cross-over
Mini komt binnen nu en enkele jaren met een uitgebreide reeks nieuwe modellen. Niet alleen vervangt het merk bestaande auto's als de Countryman en zijn driedeurs hatchback, het komt ook met modellen die we nog helemaal niet kennen. Daar zit ook een elektrische cross-over bij, een auto waar Mini nu voor het eerst een teaserschets van toont.
Lees verder