woensdag 1 juni 2022

Sterfotograaf Nick Knight maakt expressieve futuristische fotoseries van de nieuwe BMW i7.

BMW GROUP
Sterfotograaf Nick Knight maakt expressieve futuristische fotoseries van de nieuwe BMW i7.
+++ Lanceercampagne van de nieuwe BMW i7 geënsceneerd door een van de meest visionaire en invloedrijke modefotografen van onze tijd +++ Uniek foto- en videoconcept zet klassieke kijkgewoonten op zijn kop +++ De kunst om de toekomst in een nieuw perspectief te zien: 'This is Forwardism' +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

M gevoel in een nieuwe dimensie: rijdynamische testen met de nieuwe BMW XM.
Eerste BMW M GmbH high-performance auto met geëlektrificeerde aandrijving rondt laatste tuningproces af. De geïntegreerde toepassing van het 480 kW/650 pk sterke M hybride aandrijfsysteem en de modelspecifieke M ondersteltechniek maakt de weg vrij voor een buitengewoon dynamische rijervaring. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert de Urban Collection.
De perfecte manier om bagage op te bergen op een motorfiets. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

50 jaar BMW M: Het BMW Museum viert dit jubileum met een unieke tentoonstelling van mijlpalen en successen.
Opening op de dag dat BMW M GmbH werd opgericht +++ Nieuw spectaculair circuit leidt de bezoekers door acht verschillende kamers langs 26 speciale voertuigen +++ BMW M technologie en racegeschiedenis van dichtbij - ervaar het tot het einde van het jaar. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De geheel nieuwe BMW X1 en de allereerste BMW iX1.
Het instapmodel van het BMW X gamma is aantrekkelijker dan ooit. De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt buitengewone interieurruimte en geavanceerde digitale systemen – en voor het eerst ook volledig elektrische aandrijving. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit.
Lees verder