Doorgaan naar hoofdcontent

Subsidiepot voor aanschaf nieuwe elektrische auto is leeg

AUTOWEEK
Subsidiepot voor aanschaf nieuwe elektrische auto is leeg
De subsidiepot die dit jaar beschikbaar was voor de aanschaf van een nieuwe elektrische auto is leeg. Wil je dit jaar nog een nieuwe elektrische auto aanschaffen, dan maak je tóch nog een kleine kans op een financiële tegemoetkoming.
Lees verder

BMW X1 - Eerste Kennismaking
Na zeven jaar is het tijd voor een volledig nieuwe BMW X1. De derde generatie BMW X1 groeit ten opzichte van zijn voorganger in alle richtingen, maar dat is niet eens het grootste nieuws. Voor het eerst is er namelijk ook een volledig elektrische iX1!
Lees verder

Dit is de nieuwe BMW X1, ook als elektrische iX1
Na zeven jaar is het tijd voor een volledig nieuwe BMW X1. De derde generatie BMW X1 groeit ten opzichte van zijn voorganger in alle richtingen, maar dat is niet eens het grootste nieuws. Voor het eerst is er namelijk ook een volledig elektrische versie: de nagelnieuwe BMW iX1!
Lees verder

Mercedes-AMG One: 1.063 pk sterk dankzij F1-aandrijflijn
Al in 2017 liet Mercedes-AMG de Project One zien, een hypercar met Formule 1-techniek die daadwerkelijk in productie zou gaan. Obstakels tijdens de ontwikkeling van de auto zorgden ervoor dat de Mercedes-AMG One een kleine vijf jaar later nog altijd niet productierijp was. Was, inderdaad. Mercedes-Benz heeft de AMG One klaar eindelijk gereed en heeft in het 55 jarig bestaan van zijn AMG-divisie het ideale haakje gevonden om de auto nu te presenteren.
Lees verder

Lexus RX helemaal nieuw
Met deze geheel nieuwe Lexus RX hoopt Toyota in Europa flink meer klanten te trekken. Daarvoor brengt het merk niet minder dan drie hybride aandrijflijnen mee, waaronder een voor Nederland zeer interessante plug-inhybride.
Lees verder