Doorgaan naar hoofdcontent

Suzuki Alto Lapin LC: klein met retrosaus

AUTOWEEK
Suzuki Alto Lapin LC: klein met retrosaus
Suzuki voegt een wel heel modieuze nieuwe modelvariant toe van de Alto-familie. We maken kennis met de Suzuki Alto Lapin LC, een vrolijk uitgedoste en met retro-accenten overladen compacte stadsrakker die zich missschien nog wel het beste laat omschrijven als 'gezellig'.
Lees verder

Honda Legend (1998) - Facelift Friday
Wat is de meest vergeten limousine van de jaren negentig? Het zou zomaar eens de Honda Legend kunnen zijn, althans in Europa. Deze super-Honda kreeg in 1998 een facelift, die hem een wat zelfverzekerder uitstraling gaf.
Lees verder

Kleine update voor Renault Zoe
Je zou het door de komst van de Megane E-Tech Electric bijna vergeten, maar de eveneens elektrische Renault Zoe bestaat ook nog. Die auto krijgt nu een kleine update.
Lees verder

Podcast: 'Synthetische brandstof mooie kans voor klassiekers'
Cornelis Kit laat zijn licht schijnen op de toekomst van synthetische brandstof. Verder is het beurzenseizoen weer in volle gang en Nic ging naar daarom naar het Belgische Ciney. Verder komt er een zeer fraaie Amerikaan bij in de loods met droomauto's en in de boekenhoek wordt de biografie van Michael Edwardes belicht. Wie was dat ook alweer..?
Lees verder

'GM wil terug naar Europa met Hummer EV en Cadillac'
General Motors is sinds de verkoop van Opel nog maar nauwelijks actief in Europa, maar daar zou met de komst van allerlei elektrische modellen verandering in kunnen komen. Zo zouden de Amerikanen onder meer Cadillac en zelfs de enorme Hummer EV hiernaartoe willen halen.
Lees verder