Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota bZ4X - Back to Basics

AUTOWEEK
Toyota bZ4X - Back to Basics
Toyota mag graag roepen dat ook de hybrides eigenlijk elektrisch zijn, maar toch is de bZ4X de eerste ├ęchte, serieuze EV van het grootste merk ter wereld. Des te interessanter om te zien wat die auto allemaal in absolute basistrim te bieden heeft!
Lees verder

7 zinderende stationwagons
Met Vaderdag voor de deur gaan we op zoek naar gezinsauto's waarvan echt iedereen in de familie blij wordt, maar vooral papa. We focussen op nieuw verkrijgbare combi's met een beul van een motor, voor vaders die hun wilde haren nog niet kwijt zijn. Dit zijn zeven zinderende stationwagons.
Lees verder

Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV - Liefhebber gezocht
De Alfa Romeo 75 3.0 V6 geldt voor velen als de laatste echte Alfa. Dit exemplaar staat in het aanbod klassiekers te koop op onze site. Uiteraard lichten we deze schitterende rode achterwielaandrijver met zo'n beul van een Busso-V6 er even voor je uit.
Lees verder

De eerste Ford Focus was bijna te goed
Ford kreeg in 1998 niet alleen de handen op elkaar vanwege het prikkelende uiterlijk van de geheel nieuwe Focus, maar ook omdat dit gewoon een steengoede auto bleek te zijn. Hij maakte de nog verse Golf en Astra op slag wat bleekjes om de neus.
Lees verder

Een refurbished Renault: fabrikanten ontdekken tweedehands markt
Een auto met gebruikssporen weer als nieuw maken of zelfs van een nieuwe, schonere aandrijflijn voorzien: Renault heeft er een speciale fabriek voor opgetuigd. Afdanken kan altijd nog. Weg met de wegwerpmaatschappij.
Lees verder