Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota RAV4 populairste auto ter wereld, Tesla Model 3 in top 10

AUTOWEEK
Toyota RAV4 populairste auto ter wereld, Tesla Model 3 in top 10
Een lijst samenstellen van de populairste automodellen ter wereld is geen eenvoudige klus. We hebben er dan ook even op moeten wachten, maar dankzij Felipe Munoz weten we nu wat wereldwijd de 110 (!) populairste automodellen waren in 2021. De Toyota RAV4 blijkt de Corolla te hebben ingehaald, maar er zijn meer opvallende conclusies. Zo doet Tesla goede zaken.
Lees verder

Weblog Joas: 'Als automobilist vrees ik de e-bike'
Laat ik direct beginnen met de kanttekening dat ik an sich niets heb tegen e-bikes, elektrische fietsen, fietsen 'met hulp' of hoe je ze ook wil noemen. Ik snap dat het gevoel van vrijheid dat je op een fiets kunt ervaren nog wat verhoogd wordt als je wat harder kunt. Dat het je actieradius met de […]
Lees verder

Toyota Aygo X vs. Suzuki Ignis - Dubbeltest
Je zou denken dat in dit era van bezuinigen en consuminderen er volop belangstelling moet zijn voor de kleine auto, maar steeds meer fabrikanten én consumenten laten het a-segment links liggen. Zo niet Toyota, dat een compleet nieuwe Aygo met de toevoeging X op de markt brengt en in auto's als de Suzuki Ignis en Hyundai i10 nog altijd concurrentie op zijn pad treft.
Lees verder

Daf 55 Coupé (1972) - Liefhebber Gezocht
De Daf 55 Coupé is het meer sierlijke broertje van de reguliere 55. Heel vaak tref je ze tegenwoordig niet meer te koop aan, dus des te mooier is het dat dit exemplaar nu voorbij komt. Hij onderging in zijn 50-jarige bestaan alleen wel een harttransplantatie.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - Ontwerp nou eens een normaal wiel!
Aan boord van een Ford Mustang Mach 1 met V8 nemen Marco en Roy de week door. Het gaat over de Peugeot 408, de BMW M3 Touring en het stroomoverschot, of capaciteitstekort, van het laadnetwerk.
Lees verder