woensdag 8 juni 2022

Verstappen ziet uitdaging in Azerbeidzjan: 'Auto afstellen niet makkelijk'

AUTOWEEK
Verstappen ziet uitdaging in Azerbeidzjan: 'Auto afstellen niet makkelijk'
Max Verstappen heeft komend weekend iets af te handelen bij de Grand Prix van Azerbeidzjan. Vorig jaar zag de Nederlander zijn zege namelijk in rook opgaan door een klapband. Dit jaar wil hij dat goedmaken met een overwinning, maar dat wordt volgens Verstappen geen makkie.
Lees verder

Open nieuwkomer van Honda
Het internationale Honda-gamma telt tientallen modellen in diverse soorten en maten, maar een cabriolet of roadster heeft het merk niet meer in het aanbod. AutoWeek heeft de eerste afbeeldingen van een nieuw open studiemodel van Honda te opgedoken, al is de kans klein dat die showauto daadwerkelijk een productieversie tot gevolg heeft.
Lees verder

Porsche 968 - Rijtest - Uit de Oude Doos
Het begrip 'instapmodel' is natuurlijk relatief als je het hebt over een Porsche, maar in 1992 was het in ieder geval de 968 die deze rol vervulde. De opvolger van de 944 ging met frisse en toch herkenbare looks aan de slag en AutoWeek reed 'm 30 jaar geleden.
Lees verder

MG's nieuwe elektrische hatchback te zien
AutoWeek kan je de elektrische hatchback van MG laten zien waarmee het merk zijn pijlen richt op elektrische auto's als de Volkswagen ID3 en Nissan Leaf. Inderdaad, ook in Nederland!
Lees verder

Vakbonden willen snel hogere kilometervergoeding
De benzineprijs staat op recordhoogte en dat beweegt de vakbonden CNV en FNV ertoe om nog maar eens op te roepen tot eerlijkere kilometervergoeding. De huidige belastingvrije vergoeding van €0,19 per kilometer geldt al sinds 2006.
Lees verder