Doorgaan naar hoofdcontent

Weblog - Verzin een nieuwe Kever, CEO's

AUTOWEEK
Weblog - Verzin een nieuwe Kever, CEO's
Het maakt vooral duidelijk dat energieconsumptie in de stekkerautobranche nog geen hot issue is. Dat zou het wel moeten zijn, juist nu de stroomvoorziening echt penibel dreigt te worden en jouw overconsumptie bijna diefstal wordt. Maar nee, hoewel Tesla qua energie-efficiency nummer 1 blijft. Model 3 en Y zijn bij beheerst gebruik waanzinnig spaarzaam. Ik […]
Lees verder

Pagani Huayra Codalunga: heftig verlengstuk
Is de Pagani Huayra je niet exclusief genoeg? Misschien is deze Huayra Codalunga dan iets voor je. De Huayra Codalunga is namelijk een tot 5 stuks gelimiteerde speciale variant van de Huayra met een compleet andere en vooral langere achterkant. Wel moet je van uiterst goede huize komen om je de trotse eigenaar van een Huayra Codalunga te mogen noemen. De exclusieve Italiaan kost namelijk minimaal €7 miljoen...
Lees verder

Gemeenten mogen elektrische auto's goedkoper laten parkeren vanaf '23
Gemeenten mogen vanaf 2023 lagere parkeertarieven rekenen voor elektrische auto's en auto's die op waterstof rijden. Het kabinet wil daarvoor de Gemeentewet aanpassen. Dat schrijft staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) donderdag in een brief de Tweede Kamer.
Lees verder

Jeep's eerste elektrische SUV gesnapt
Jeep heeft een splinternieuw compact SUV'tje in ontwikkeling, een volledig nieuw model dat in ieder geval met een elektrische aandrijflijn beschikbaar komt. Op deze spionagefoto's is die nieuwe kleine Jeep voor het eerst in testkostuum te zien.
Lees verder

NIO ES7: interessante elektrische SUV voor Europa
Het Chinese NIO is in Noorwegen actief en heeft onder meer plannen om zijn vleugels naar Duitsland en de rest van Europa uit te slaan, waaronder naar Nederland. Dit is de nieuwe ES7, een elektrische SUV die tot 850 kilometer ver moet komen dankzij een enorm 150 kWh groot accupakket.
Lees verder