Doorgaan naar hoofdcontent

Zotye 5008 EV (2012) - In het wild

AUTOWEEK
Zotye 5008 EV (2012) - In het wild
Vandaag op de planken van In het Wild een wel heel opvallende Chinese elektrische auto. Van een afstandje lijkt het te gaan om een Daihatsu Terior, maar het witte elektrische SUV'tje op deze foto's is een Zotye 5008 EV met een interessant verhaal. We bedanken AutoWeek-lezer C. Sorkale ook en publique hartelijk voor het inzenden van zijn inzending.
Lees verder

Prijzen elektrische Renault Master E-Tech Electric bekend
Na de nieuwe volledig elektrische Renault Kangoo E-Tech Electric heeft nu ook grote broer Master E-Tech Electric een prijskaartje. De vernieuwde elektrische bestelbus is er vanaf ruim €57.000 exclusief btw.
Lees verder

Kia Sportage - Welkom duurtest
We stellen een nieuwkomer aan je voor: de Kia Sportage. Het wordt een wat anders-dan-anders-duurtest, want we zullen niet één, maar twee Sportages inzetten. Hoe zit dat?
Lees verder

Voormalig Bentley-topman naar Nederlandse Pal-V
Het Nederlandse Pal-V heeft een voormalig hoge pief van Bentley aangetrokken. De voormalig topman van de Zweedse afdeling van Bentley wordt commercieel directeur van de Pal-V Benelux.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E kan mogelijk uitvallen
De Ford Mustang Mach-E is in de Verenigde Staten betrokken bij een terugroepactie. De elektrische SUV zou  onder meer tijdens het rijden kunnen uitvallen.
Lees verder