donderdag 7 juli 2022

1 op de 10 ingeschreven auto's in België is een BMW, 1 op de 100 een Tesla

AUTOFANS
1 op de 10 ingeschreven auto's in België is een BMW, 1 op de 100 een Tesla
Taal Nederlands De eerste zes maanden van het jaar liggen alweer achter de rug waardoor we een tussentijdse stand kunnen opmaken qua auto-inschrijvingen in ons Belgenland. Welke automerken weten straffe prestaties neer te zetten en welke merken bijten in het stof? Tijd voor de cijfers!
Lees verder

Officieel: Volkswagen Amarok is pick-up met manieren (2022)
Taal Nederlands Volkswagen heeft het doek getrokken van zijn nieuwe Amarok, de tweede generatie van de Duitse pick-up. Zoals verwacht deelt die zijn platform met een Amerikaanse concullega, al weet die dat best goed te verhullen. Zo is de techniek grotendeels gelijkaardig, maar krijgt de Amarok een bijna onherkenbaar design.
Lees verder

Hyundai plaagt met sportieve elektrische modellen voor zijn 'N Day'
Taal Nederlands Schrijf het in uw agenda's, snelheidsfanaten, want op 15 juli organiseert Hyundai zijn 'N Day'. Op die dag zetten de Koreanen hun sportieve modellen extra in de verf, en beloven ze ons ook inkijk te geven in de toekomst van hun N-label. Daartoe lichten ze alvast een tipje van de sluier met deze interessante teasers.
Lees verder

Eerste test: Opel Astra Sports Tourer (2022)
Taal Nederlands De Opel Astra steekt in het nieuw, en daar hoort als vanouds een breakversie bij. Bij de overstap naar het Stellantis-concern wordt de nieuwe Sports Tourer iets korter, maar de binnenruimte gaat erop vooruit – net als de ecologische voetafdruk. Wij deden de test.
Lees verder

Jaguar verlengt garantie naar vijf jaar voor alle nieuwe modellen
Taal Nederlands Jaguar pakt vandaag uit met een nieuwtje dat we doorgaans eerder in Japanse of Koreaanse persberichten te lezen krijgen: het merk verlegt zijn garantie. Daardoor krijg je voortaan vijf jaar waarborg op je nieuwe Jag, waarmee niet alleen stereotypen omtrent Britse betrouwbaarheid maar ook de herverkoopwaarde gekenterd moeten worden.
Lees verder