Doorgaan naar hoofdcontent

ABT maakt eigen Audi RS3 overbodig met deze RS3-R (2022)

AUTOFANS
ABT maakt eigen Audi RS3 overbodig met deze RS3-R (2022)
Taal Nederlands We hoeven het je vast niet te vertellen, maar met een Audi RS3 kom je al aardig mee met het verkeer. Bezit je dus één van de recente ABT-versies met 460 pk, dan heb je helemaal niet te klagen… Tenzij je dit nu leest, want de tuner heeft net een nog sterkere RS3 gemaakt die hun vorige interpretatie al doet verbleken.
Lees verder

PowerCo: Volkswagen start bouw Europese accufabriek met nieuwe dochteronderneming
Taal Nederlands In Salzgitter heeft CEO Herbert Diess de eerste schop in de aarde gestoken die de bouw van Volkswagens Europese accufabriek moet aftrappen. Het verdere verloop gebeurt echter wel onder een andere naam, want de groep richt een nieuwe dochteronderneming op voor zijn accuproductie: PowerCo.
Lees verder

Verrassing: dit is de Volkswagen Phaeton die nooit in productie ging
Taal Nederlands Een luxesedan van Volkswagen, dat klinkt als je reinste tegenstrijdigheid. Het is dan ook weinig verwonderlijk dat de Phaeton het nooit tot in zijn tweede generatie schopte… of dat zou je toch denken. Ter ere van de twintigste verjaardag van het model toont Volkswagen namelijk de verloren opvolger die stiekem klaar stond voor productie.
Lees verder

AC Schnitzer wordt ongeduldig, maakt eigen BMW M2 (2022)
Taal Nederlands Kan je het wachten op de BMW M2 niet langer verdragen, dan heeft tuner AC Schnitzer de oplossing voor je klaar. Zij ontwikkelden namelijk een tuningpakket voor de M240i — de topversie van de gewone 2 Reeks Coupé dus — waarmee die al aardig in de buurt van zo'n M2 lijkt te komen.
Lees verder

Rijtest: Toyota GR Yaris (2022)
Taal Nederlands Zegt iemand "hothatch", dan dwaalt je gedachtegang waarschijnlijk af naar de gevestigde waarden uit de Volkswagen-, Ford- of misschien Renault-stal. Ook Toyota wil echter mee komen spelen met de grote jongens, en grijpt daarvoor terug naar zijn rally-ervaring. Dit is namelijk de GR Yaris, en dat is écht niet gewoon een Yaris.
Lees verder