dinsdag 5 juli 2022

Alfa Romeo Giulietta 1.4 T – 2010 – 320.587 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Alfa Romeo Giulietta 1.4 T – 2010 – 320.587 km - Klokje Rond
Het heeft even geduurd, maar deze week maakt de Alfa Romeo Giulietta voor het eerst zijn opwachting in Klokje Rond. We vonden een exemplaar van het allereerste bouwjaar met een forse hoeveelheid kilometers. Dat is een mooie kans om eens te zien hoe zo'n Alfa zich door de jaren slaat.
Lees verder

Mercedes-Benz EQE vs. Porsche Taycan - Dubbeltest
Duitsland is inmiddels goed op stoom in de EV-markt. Zowel in de middenklasse als aan de top. Porsche en Mercedes-Benz leveren allebei die topkwaliteit, maar wat gebeurt er als de plaatsgenoten een confrontatie hebben?
Lees verder

Hyundai Bayon vs. Kia Stonic - Dubbeltest
Met de Bayon heeft Hyundai een tweede SUV-achtige in de compacte klasse, want hij opereert onder de Kona. Omdat de auto nauwelijks hoger en groter is dan een i20 kun je spreken van een tussenmaatje. De Kia Stonic zit qua concept eveneens tussen een hatchback en een SUV. Dat maakt het de ideale sparringpartner voor de Bayon.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 27
AutoWeek 27 kun je vanaf woensdag kopen in de winkel of deze week bij je in de brievenbus verwachten. Deze week zetten we onder meer de Porsche
Lees verder

Mazda CX-60: zes-in-lijn diesels in detail
De Mazda CX-60 komt eerst als plug-in, maar krijgt ook een zes-in-lijn Skyactiv-X benzinemotor én twee zes-in-lijn diesels. Dit zijn de dieselmotoren.
Lees verder