Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Renault Master

AUTOZINE
Autotest: Renault Master
Bij de aanschaf van een grote bestelbus is de motor geen keuze, maar een gegeven: diesel is de standaard. Maar is dat wel zo logisch? Want niet alleen personenauto's, maar ook steeds meer bedrijfswagens zijn beschikbaar met elektrische aandrijving. De Renault Master E-Tech Electric is voor modeljaar 2022 zelfs voorzien van de tweede generatie elektrische aandrijving. Is het daarmee de meester onder de elektrische bedrijfswagens?
Lees verder

Maserati presenteert Project24
Maserati presenteert Project24, een kleine serie van 62 supersportwagens (aangeduid met een codenaam) die exclusief bedoeld is voor gebruik op het circuit.
Lees verder

Autotest: Volkswagen T-Roc
Elektrische auto's. Zelfrijdende functies. Slimme assistenten. Het zijn allemaal mooie ontwikkelingen, maar niet iedereen zit er op te wachten. Sommigen willen een conventionele auto met vertrouwde techniek en zo min mogelijk bemoeizuchtige elektronica. De Volkswagen T-Roc is een voorbeeld van dergelijk degelijk vervoer zonder poespas. Maar blijft het dat ook na de verjongingskuur voor modeljaar 2022?
Lees verder

Audi RS6 bestaat 20 jaar
Audi Sport viert twintig jaar RS6. Het verhaal begon in 2002 met een wolf in schaapskleren. Onder het zakelijk uiterlijk van de A6 Avant school namelijk een 450 pk sterke V8 biturbomotor die samen met Quattro vierwielaandrijving goed was voor buitengewone prestaties. Maar dan wel in combinatie met gebruiksgemak. Audi heeft de ingetogen uitstraling, kracht en Quattro-techniek door de jaren heen steeds aangepast.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz SL
De SL is welhaast een legendarisch model van Mercedes-Benz. Deze cabriolet biedt al sinds de introductie van de eerste generatie in 1954 een unieke combinatie van sportiviteit en luxe. Nu is het tijd voor de zevende generatie van de SL. Is er in de nieuwe tijd nog wel ruimte voor deze oude traditie?
Lees verder