maandag 4 juli 2022

Brabus maakt gewone C-Klasse bijna even aantrekkelijk als een AMG

AUTOFANS
Brabus maakt gewone C-Klasse bijna even aantrekkelijk als een AMG
Taal Nederlands Komt Mercedes-Benz met een nieuw model, dan snellen ze in Bottrop als de bliksem naar hun tekentafels om er een Brabus-sausje over te gieten. Dat is niet anders voor deze C-Klasse, en het resultaat doet je bijna vergeten waarom je nog een C43 AMG zou aanschaffen...
Lees verder

Overnemer gevonden: SsangYong blijft in Koreaanse handen
Taal Nederlands SsangYong mag de duurdere Ssampagne terug boven halen, want het bedrijf heeft eindelijk een betrouwbare geldschieter gevonden. Een staalmagnaat gaat het merk in zijn portfolio opnemen, en die blijkt ook nog eens van Zuid-Koreaanse afkomst. Als dat niet meant to be is?
Lees verder

Drako Dragon wordt 2.000 pk sterke elektro-SUV met Belgische toets
Taal Nederlands Drako heeft een teaser naar een nieuw model de wereld in gestuurd, en daarbij gaat de kleine Amerikaanse fabrikant aan de SUV. Verder houdt de Dragon wel vast aan het gewoonlijke recept van de kleine constructeur, met een elektrische aandrijflijn en onverantwoord veel vermogen.
Lees verder

Rijtest + video: Volvo C40 Recharge Twin (2022)
Taal Nederlands Volvo heeft zijn eerste volledig elektrische model beet. De C40, een coupéversie van de razend populaire XC40 en dus zo goed als zeker van succes. Tijd om deze SUV made in Belgium van naderbij te gaan bekijken.
Lees verder

Officieel: Ford Bronco volgend jaar te koop in België
Taal Nederlands Houd uw geldbuidels bij de hand, Ford-fanaten, want binnenkort kunnen we ook in Europa een Bronco bestellen. Ford heeft namelijk bekendgemaakt dat het de terreinwagen er vanaf 2023 in de showrooms zal plaatsen, en ook België mag daarvan meegenieten.
Lees verder