Doorgaan naar hoofdcontent

DeLorean blikt terug op niet bestaand verleden

AUTOWEEK
DeLorean blikt terug op niet bestaand verleden
DeLorean Motor Company trok medio dit jaar het doek van de Alpha5, een volgens het bedrijf bijna productierijp studiemodel met vleugeldeuren en een
Lees verder

Nissan Ariya - Eerste rijtest
Met de Leaf zette Nissan als elektropionier in 2010 de EV serieus op de kaart. Lukt het met de aan de Renault Megane E-Tech Electric verwante Ariya wederom om een flinke sprong vooruit te maken?
Lees verder

Citroën C3 1.1i – 2004 – 618.738 km - Klokje Rond
Bij Michel Tulp klotst het geld niet tegen de plinten. Evengoed moet hij veel autorijden: jaarlijks minimaal 50.000 kilometer. Vijf jaar geleden
Lees verder

Studententeam bouwt CO2-etende auto Zem
Dit is de Zem, een elektrische en CO2-neutrale auto van een studententeam van de TU Eindhoven. De Zem filtert CO2 uit de lucht en stoot zelf niets uit.
Lees verder

Volkswagen Scirocco R - Op de rollenbank
Een Volkswagen Scirocco zagen we nog niet eerder in deze rubriek. In feite is het een Golf V maar dan als coupé. De Scirocco R is echter andere koek. Want een 265-pk viercilinder vind je niet in een Golf. Bovendien levert de motor volgens Ghisbert standaard 'doorgaans flink meer, dan minder vermogen'. Wat jammer dat we nu juist de Scirocco van Stephan Leever treffen.
Lees verder