Doorgaan naar hoofdcontent

Ford Focus vs. Opel Astra - Dubbeltest

AUTOWEEK
Ford Focus vs. Opel Astra - Dubbeltest
Met de grote opmars van SUV's en elektrische auto's in alle soorten en maten zou je haast vergeten dat er in de conventionele middenklasse ook nog meer dan genoeg leven zit. Voor Opel in elk geval genoeg om met een compleet nieuwe Astra te komen. Weet deze Duitser met Franse genen zich staande te houden naast een vaste waarde als de Ford Focus?
Lees verder

Mazda 323F (1990) - Liefhebber Gezocht
In deze editie van Liefhebber Gezocht hebben we een Mazda 323F uit 1990 voor je in de aanbieding. Mooi rood, zonder roest en netjes onderhouden. Hebben!
Lees verder

Mercedes-AMG SL vs. Porsche 911 Cabriolet - Dubbeltest
De nieuwe Mercedes-AMG SL heeft een drieledige missie. Door het wegvallen de AMG GT Roadster en S-klasse Cabriolet en het opvolgen van de vorige SL moet hij weer de absolute cabriokoning van Mercedes-Benz worden. Een SL is voortaan altijd van AMG en daarom mag hij zich bewijzen tegen een absolute topper, de Porsche 911 Turbo S Cabriolet.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 29
AutoWeek 29 kun je vanaf woensdag kopen in de winkel of deze week bij je in de brievenbus verwachten. In dit nummer hebben we volop aandacht voor cabriolets in alle soorten en maten.
Lees verder

'Solid state-accu's maken elektrische auto stuk schoner'
Solid state-accu's worden naar verwachting in de tweede helft van dit decennium gemeengoed bij elektrische auto's. Wetenschappers verwachten veel van deze vastestofaccu's, zowel voor EV's als voor milieu en klimaat.
Lees verder