Doorgaan naar hoofdcontent

Geëlektrificeerd Go-Kart gevoel met een open dak.

BMW GROUP
Geëlektrificeerd Go-Kart gevoel met een open dak.
Met een eenmalige en niet voor de verkoop bedoelde MINI Electric Cabrio combineert MINI voor het eerst het Go-Kart gevoel in de open lucht met lokaal emissievrije, elektrische mobiliteit. Wereldpremière op „MINI takes the States" in de VS. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW 7 Serie rijdt autonoom in en om de fabriek tijdens en na productie.
De BMW Group lanceert een bijzonder project waarbij in het productieproces auto's autonoom in en om de fabriek manoeuvreren. Het project Automated Driving In-Plant wordt gerealiseerd in samenwerking met twee startups en zal de efficiëntie van de logistiek van nieuwe voertuigen in fabrieken en distributiecentra verbeteren. Het pilotprogramma met de nieuwe BMW 7 Serie wordt deze maand gelanceerd.
Lees verder

Elektrisch, duurzaam, grenzeloos: de MINI Electric maakt autorijden leuk voor mensen met een handicap
Grenzeloze mobiliteit betekent vrijheid. Uitgerust met rij- en bedieningshulpmiddelen, stelt de MINI Electric mensen met een handicap in staat om voor het eerst te genieten van het emissievrije Go-Kart gevoel in het compacte premium segment. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Nieuw Europees hoofd van het merk MINI
Ulrike von Mirbach neemt de leiding over van het merk MINI in Europa. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De MINI Concept Aceman: eerste 100% elektrische cross-over van MINI.
MINI presenteert een nieuw concept voor het segment van premium compacte auto's: volledig elektrisch, zónder gebruik van chroom of leer, met een compleet nieuwe designtaal en verregaand gedigitaliseerd voor een unieke rijbeleving.
Lees verder