vrijdag 1 juli 2022

Gerucht: Jaguar plant comeback met drie elektrische SUV's in 2025

AUTOFANS
Gerucht: Jaguar plant comeback met drie elektrische SUV's in 2025
Taal Nederlands Dat ze bij Jaguar aan een nieuwe strategie werken, wisten we al langer dan vandaag. Nu sijpelen voor het eerst echter ook details naar buiten over wat we concreet mogen verwachten bij de comeback. De geruchtenmolen spreekt namelijk over drie peperdure, zuiver elektrische SUV's.
Lees verder

Lexus ES krijgt sportievere look en verbeterd infotainment (2022)
Taal Nederlands Lexus heeft zijn ES voor modeljaar 2023 voorgesteld, en die ziet er op het eerste gezicht net zo uit als een huidig exemplaar. De verbeterinngen schuilen namelijk binnenin, en je moet ook niet meer upgraden naar een heuse 'F Sport' voor een sportiever accentje.
Lees verder

Rijtest: Range Rover P530 First Edition (2022)
Taal Nederlands Er zijn zo van die iconen in de autowereld waar je voorzichtig mee moet omspringen. De Range Rover is er zo eentje, en dat weten ze bij Land Rover maar al te goed. Hoewel er dus de nodige plug-ins en uiteindelijk ook een elektrische versie van komen, staat de opper-SUV nog steeds met een V8-motor in het gamma. Maak kennis met de P530, de meest traditionele der Range Rovers.
Lees verder

BMW eindigt productie i3 met beperkte 'HomeRun Edition' (2022)
Taal Nederlands Het is officieel gedaan met de i3, want BMW heeft de laatste tien exemplaren van de elektrische hatchback gebouwd. Die worden dan ook getrakteerd op een exclusieve uitrusting onder de noemer 'HomeRun Edition'.
Lees verder

EV's moeten goedkoper of automarkt stort in, waarschuwt Stellantis-topman
Taal Nederlands Het is waarschijnlijk niet de eerste keer dat je er iemand over hoort klagen, maar ook een hoge pief binnen het Stellantis-concern laat zich nu uit over de prijzen van elektrische auto's. Sterker nog: volgens hem is de automarkt "gedoemd" indien EV's niet goedkoper worden. Dit is waarom.
Lees verder