Doorgaan naar hoofdcontent

Hamilton ziet vooruitgang: 'We kunnen dit jaar winnen'

AUTOWEEK
Hamilton ziet vooruitgang: 'We kunnen dit jaar winnen'
Zevenvoudig F1-wereldkampioen Lewis Hamilton is hoopvol na zijn derde plaats bij de Britse Grand Prix afgelopen weekend. In aanloop naar de Oostenrijkse Grand Prix zegt de Brit tegenover de BBC dat zijn team Mercedes-AMG op de goede weg zit met het verbeteren van de auto. Hamilton denkt nu zelfs dat hij dit seizoen nog kans maakt om een race te winnen.
Lees verder

Ook subsidiepot voor aanschaf gebruikte elektrische auto leeg
De subsidie voor de aanschaf van een gebruikte elektrische auto bereikt de bodem van het budget. Dat meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Lees verder

Weblog Roy - Domme proefballonnen
Het was een interessante combinatie van nieuwsberichten. Eerst kwam er de waarschuwing vanuit de netbeheerders dat de overbelasting van het stroomnet op sommigen plekken zo groot is dat er geen nieuwe laadpalen voor elektrische auto's kunnen worden geplaatst. Nogal een probleem, dat we de afgelopen tien jaar hadden kunnen zien aankomen. Nu ligt mijn expertise […]
Lees verder

Camper wint wederom aan populariteit
Campers zijn nog altijd erg in trek, vooral onder jongere Nederlanders.
Lees verder

Lotus Esprit - Facelift Friday
De Lotus Esprit was drie decennia in productie, waarbij hij vrijwel continu evolueerde. Wij concentreren ons op de grootste stap, die in 1988 werd gezet.
Lees verder