Doorgaan naar hoofdcontent

Hyundai en andCharge werken samen

AUTOZINE
Hyundai en andCharge werken samen
Hyundai Europa gaat samenwerken met loyaliteitsprogramma en -platform amp;Charge. Met deze samenwerking is Hyundai een van de eerste autofabrikanten die gebruikmaakt van de unieke diensten van amp;Charge. Berijders van een elektrische auto van Hyundai die Charge myHyundai gebruiken, sparen met het amp;Charge-loyaliteitsprogramma bonuspunten die ze kunnen gebruiken voor gratis opladen bij openbare laadstations. Het loyaliteitsprogramma wordt ge?ntroduceerd in vijf landen; behalve Nederland zijn dat Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

Mini toont Aceman concept
De MINI Concept Aceman geeft een beeld van de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Deze conceptauto is tevens de voorbode van een nieuwe generatie MINI modellen. Vormgeving maar ook technologische innovaties zijn daarin maatgevend: puur elektrische aandrijving, een minimalistische designtaal, een nieuw digitaal interieur en verantwoord materiaalgebruik zonder chroom en leer.
Lees verder

Koenigsegg investeert in Lightyear
Koenigsegg, fabrikant en leverancier van sportwagens, investeert in Lightyear, het Nederlandse hightech bedrijf dat een zonneauto ontwikkelt. De investering maakt deel uit van een grotere samenwerking, waarin de partners gepatenteerde technologie met elkaar zullen delen. Deze uitwisseling van kennis maakt de ontwikkeling van ultra-effici?nte voertuigen verder mogelijk, net als de betrokkenheid om samen nieuwe autotechnologie?n te ontwikkelen.
Lees verder

Rij-impressie: Daihatsu Cuore (1995 - 1998)
De Japanse industrie is eerst groot geworden door te kopiƫren en daarna door te innoveren. Een van die innovaties die uniek is voor Japanse producten is "miniaturisering". Denk daarbij aan de kleine cassettespeler, de walkman, maar ook aan computerchips. Weet het Japanse merk Daihatsu ook de gezinsauto succesvol te miniaturiseren?
Lees verder

Suzuki prijst S-Cross Full Hybrid
Suzuki maakt de prijzen bekend van de S-Cross Full Hybrid. De SUV met de nieuwe hybride aandrijflijn is vanaf september 2022 leverbaar. De prijzen beginnen bij 32.775 euro voor de S-Cross 1.5 Hybrid Select.
Lees verder