Doorgaan naar hoofdcontent

Kia XCeed vernieuwd voor modeljaar 2022

AUTOZINE
Kia XCeed vernieuwd voor modeljaar 2022
Kia heeft de XCeed vernieuwd. De crossover krijgt onder meer een vernieuwd design, een groot aantal interieur-aanpassingen en nieuwe technologie. Het gamma wordt uitgebreid met de dynamische GT-Line die onder meer leverbaar is met een 204 pk sterke benzinemotor.
Lees verder

Maserati breidt garantie uit tot 10 jaar
Maserati introduceert het nieuwe Extra10 Warranty Program. Hiermee kan de garantie op componenten van de aandrijflijn (motor, versnellingsbak, aandrijving) tot 10 jaar na eerste registratie van de auto worden verlengd. Het garantieprogramma wordt aangeboden ter aanvulling op de bestaande garantie-uitbreiding tot vier of vijf jaar, dat bekend staat als Extended Warranty.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLC nu te bestellen
De nieuwe Mercedes-Benz GLC is per direct te bestellen tegen consumentenadviesprijzen die beginnen bij 72.577 euro. Alle GLC-uitvoeringen beschikken over een ge?lektrificeerde aandrijflijn. De GLC voelt zich thuis in elk terrein, zowel onroad als offroad. De nieuwe achterasbesturing maakt het voertuig wendbaarder en dynamischer. Met al zijn eigenschappen en uitrustingen verdedigt de nieuwe GLC zijn toppositie in het personenwagenportfolio van Mercedes-Benz: het is al meer dan twee jaar het meestverkochte model.
Lees verder

Toyota Land Cruiser Hilux op HVO100
Toyota maakt de Hilux en Land Cruiser geschikt voor het gebruik van HVO100-diesel. Vanaf het eerste kwartaal van 2023 start de productie van beide modellen die gebruik kunnen maken van de fossielvrije brandstof, gemaakt van 100% hernieuwbare bronnen. HVO100 wordt gemaakt van bronnen, zoals afval, restoli?n en afgewerkt frituurvet.
Lees verder

Alpine toont A110 E-ternite
Alpine toont de elektrisch aangedreven A110 E-ternite. Ik wil Alpine elektrificeren om zo de naam voor de eeuwigheid te behouden. Deze zin, door Luca de Meo uitgesproken kort na zijn komst bij Renault Group, inspireerde direct zowel Laurent Rossi, CEO van Alpine, als de ingenieurs van het merk. Binnen een jaar bracht het vastberaden team dit idee tot werkelijkheid. Bovendien maakte het gelijk van de gelegenheid gebruik om het dak van de A110 gedeeltelijk te verwijderen.
Lees verder